2021-07-19 07:44:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A külső körülmények most inkább akadályozzák, mint segítenek

Napi horoszkóp július 19-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint vágysz a kikapcsolódásra, a felhőtlen szórakozásra. A nyár sok tanulságot és nagy változásokat hoz a számodra. Sokat fejlődhetsz, ha leszűröd a tanulságokat. Ma is adódik egy helyzet, ami fontos leckéket ad.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Árad a meleg és a fény, amit minden zsigereidben érzel, és lelkileg is feltölt. A nyárba még egy kis nosztalgikus bánat is belefér, de az életöröm kötelező. Izgalmas találkozásra, kellemes meglepetésekre számíthatsz.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Párod kirándulni, utazni szeretne. Ha nem köt le ma a munka, vagy tudsz egy kis hirtelen szabadságot kivenni, vidd el strandolni vagy szórakozni, akár egy jól ismert közeli fürdőbe. Csavarogjatok, lógass vele lábat!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Sokat gondolkozol szerelmi ügyeiden és jelenlegi kapcsolatodon. Úgy érzed, hogy változtatásokra lenne szükséged. Néha hajlamosak vagyunk elhinni, hogy nem működhetnek másként a dolgok, pedig dehogynem. Az utat azonban neked kell megtalálni!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Bizalmas információkat hallasz, amin elgondolkodsz. Talán egy barátod mond egy jó lehetőséget, amivel jó lenne élni, úgy tűnik legalábbis első körben. Mindenképpen a saját megérzéseidre hallgass, és ne másokra.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Zűrös helyzet alakul ki körülötted, amit nem tudsz megoldani. Legjobban teszed, ha a háttérbe vonulsz, amíg rendeződnek a dolgok. Nincs ráhatásod semmire, ezt jobb, ha tudomásul veszed, épp ezért nem is a te felelősséged megoldani a problémákat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma egy mosoly vagy kacsintás könnyen eléri célját. Egy Oroszlán-jegyűvel különleges, mély kapcsolatba bonyolódhatsz, amiből nehéz lenne kikeveredni, de nem is nagyon akarsz. Egyelőre még ott tartotok, hogy a kétértelmű megjegyzések között próbáljátok kipuhatolni, mit is akar a másik.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Annyi a teendőd, mint égen a csillag, de úgy tűnik, hogy végre egyenesbe jössz. Szerelmi életed is kedvező fordulatot vesz, a hétvége huzavonái után teljes a béke. Ha szingli vagy, kezdeményezz végre, van esélyed a másiknál!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma kellemes meglepetés ér. Az újdonságok színessé teszik napodat. Legyen az akár egy újfajta feladat elvégzése, vagy néhány új holmi, ami örömöt okoz. Közelebb kerülhetsz valakihez, nem is feltételezted az illetőről, hogy ennyire egy húron pendültök.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Látszólag rendben haladnak az események. Te viszont érzed, hogy a felszín alatt ott rejtőzködnek az akadályok. Most még változtathatsz, és új irányt adhatsz az eseményeknek. Bátran hallgass az intuíciódra!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Gyors döntést kell hoznod egy, a munkahelyeden váratlanul kialakult helyzetben. Ehhez azonban hinned kell saját képességeidben. Figyelj arra, hogy kinek, mit és hogyan mondasz. Új barátok, új szerelem - ezt a lehetőséget tartogatja a mai este.


Halak: II. 19. - III. 20.

A külső körülmények most inkább akadályozzák, mint segítenek. A barátok és a támogatóid is próbálnak viszont meggyőzni arról, hogy jó úton jársz. Ne add fel az álmaidat azért, mert nem megy minden gördülékenyen. Ezek csak kezdeti nehézségek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: